Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο e-caretta.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα του χαρτοβιβλιοπωλείου e-caretta. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

 

 

Εμπορικά σήματα
Το e-caretta είναι καταχωρημένo εμπορικό σήμα. Το e-caretta και οποιοδήποτε συνθετικό δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχετικά με οποιoδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι e-caretta, με οποιοδήποτε τρόπο που είναι πιθανό να προκαλέσει τη σύγχυση μεταξύ των πελατών, ή με οποιοδήποτε τρόπο δυσφημεί, συκοφαντεί το e-caretta.

 

Περιεχόμενο :

Η e-caretta διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας e-caretta.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. O πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον έλεγχο των τεχνικών πληροφοριών των προϊόντων που θέλει να παραγγείλει. Η e-caretta δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

 

Περιορισμός Ευθύνης :

Η e-caretta ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας e-caretta.gr καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα, καθυστερήσεις στη λειτουργία του ηλ. καταστήματος ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

 

Τιμές στο e-caretta.gr:

Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωση της.

 

Προσωπικά Δεδομένα :

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την e-caretta για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Η e-caretta αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης του ηλ. καταστήματος e-caretta.gr.

 

Τοποθέτηση παραγγελίας :

Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε από το e-caretta.gr και τα τοποθετείτε στο καλάθι αγορών.
Όταν επιλέξετε όλα τα προϊόντα που θέλετε,συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας.
Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας.

 

Ηλεκτρονικές Παραγγελίες :

Η χρήση του ηλ. καταστήματος e-caretta.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Η επίσκεψη – τοποθέτηση παραγγελίας στο e-caretta.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.