Σχετικά με μας

ΧΑΡΤΟΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ e-caretta!

Η ατομική επιχείρηση “e-caretta” ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2013, με αντικείμενο εργασιών την εμπορία αναλωσίμων – γραφικής ύλης – ασύρματα και ενσύρματα τηλέφωνα – ξενόγλωσσα βιβλία φροντιστηρίων – περιφερειακά Η/Υ (αποθηκευτικά μέσα, οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια, εκτυπωτές) και συναφών ειδών.

Στο φυσικό κατάστημα παρέχονται έξτρα υπηρεσίες που σχετίζονται με τα προϊόντα πληροφορικής όπως αναβαθμίσεις – συναρμολόγηση – τοποθέτηση και συντήρηση υπολογιστών. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται και στο χώρο του καταναλωτή. Επίσης στο χώρο του καταναλώτή προσφέρονται υπηρεσίες όπως εγκατάσταση περιφερειακών και router ADSL-VDSL.

Στο φυσικό κατάστημα υπάρχουν γενικού τύπου υπηρεσίες όπως φωτοτυπίες, εκτυπώσεις, ΦΑΞ, γραμματειακή υποστήριξη, βιβλιοδεσίες, πλαστικοποιήσεις, εγγραφές DVD-R, σκαναρίσματα εγγράφων και αποστολή με e-mail, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ, ανανέωση χρόνου ομιλίας σε κινητά και πολλές άλλες.

Η “e-caretta” προσφέρει φιλικό περιβάλλον. Ακούει τις ανάγκες του πελάτη και ανανεώνει συνεχώς το εμπόρευμα με νέα προίόντα. Φιλοσοφία της είναι να εξυπηρετήσει όσο καλύτερα γίνεται τον πελάτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το σλόγκαν μας “Θέλετε κάτι άλλο; Ρωτήστε μας!”

 

Βρείτε μας στο facebook